Onze huidige raadsleden

Onze raadsleden

Namens het CDA zitten de onderstaande drie leden in de raad:

Dave Preijers (fractievoorzitter)
Burgemeester Sprengerlaan 10
6644 DV Ewijk
Telefoon 06 30 72 83 65
dave.preijers@gmail.com

“Mijn motto is: durft te kiezen!  We moeten altijd zoeken naar het juiste evenwicht tussen enerzijds het financiële huishoudboekje op orde hebben en anderzijds het doen van de noodzakelijke uitgaven. Er zullen keuzes gemaakt moeten worden. Het CDA  Beuningen is een partij die, ook in moeilijke tijden, verantwoordelijkheid durft te nemen en daarvoor ook verantwoordelijkheid af wil leggen.”

Rob Martinus
Hommelstraat 6
6641 KZ Beuningen
Telefoon 06 46 27 65 03
rob.martinus02@gmail.com

“Ik ben geboren in Nijmegen maar woon nu alweer ruim 31 jaar met veel plezier in Beuningen. Ik ben gehuwd en samen hebben we twee kinderen. Als officier bij de Koninklijke Luchtmacht was ik werkzaam als projectmedewerker bij Defensie, waarvan de laatste jaren op de Kromhoutkazerne in Utrecht. Inmiddels ben ik gepensioneerd.
De rol van de overheid in de zorg wordt weer minder. Ik ga voor een samenleving waarin mensen weer oog voor elkaar krijgen, waar zorg en zorgzaam hand in hand gaan.
Een democratie functioneert alleen als het volk in voldoende mate betrokken is bij de politieke besluitvorming. Mijn doel is dan ook u, als inwoners, erbij te betrekken; bij de zorg, maar ook bijv. bij de invoering van de Omgevingswet. Meepraten doe je niet vanaf de zijlijn.”

David Schaftenaar
Van Heemstraweg 35
6641 AA Beuningen
Telefoon 06 – 15 63 29 85
d.w.a.c.schaftenaar@gmail.com