WAT MIJ DEZE WEEK OPVIEL………

 

Bij RN 7 was ik deze week bij een debat met alle lijsttrekkers. Op weg naar de verkiezingen van 14,15 en 16 maart. Mijn aftrap was Samen gaan we het doen. Lokaal, een van onze hartenkreten. Daarbij dacht ik aan een andere saamhorigheid in deze dagen. De mannelijke Oekraïners die strijden voor het meest dierbare dat zij hebben, hun vrijheid. Hun Oekraïne.  En de vrouwen en kinderen die hun dierbaren moeten achterlaten. Zij ontvluchten het oorlogsgeweld. Vinden een warm welkom overal in Europa. Ook in Nederland.

Vrijheid is ons kostbaarste bezit. Gelukkig leven wij hier in vrijheid. Die is vanzelfsprekend. Wij hebben de mogelijkheid samen onze gemeente de komende vier jaar mooier te maken.

Laten we daarvoor gaan. Iedereen de zorg geven die nodig is. Een nieuw dorpshuis bouwen. Een mooi nieuw zwembad. En bouwen voor inwoners van jong tot senior.

Als CDA Beuningen lokaal gaan we met elkaar in gesprek. Samen doen we het. We nemen u serieus. We doen het met u. In de gemeenteraad nemen we besluiten. Dat doen we voor ons allemaal in de gemeente. Maar niet iedereen kan het daarmee eens zijn. Dat laatste is een illusie.

De gemeente Beuningen met Ewijk, Winssen en Weurt is een prachtige gemeente. Met goede voorzieningen en aandacht voor elkaar. Dat moeten we zo houden. Verder bouwen aan onze toekomst.

Het CDA doet dat samen met u en ik roep u op te gaan stemmen. Ik ga mij daar vier jaar voor inzetten  Laat uw stem niet verloren gaan.

Stem CDA Beuningen lijst 2

Agnes Meijer
Lijsttrekker CDA Beuningen