Column van Lijsttrekker Agnes Meijer

Column van onze lijsttrekker!

 

WAT MIJ DEZE WEEK OPVIEL………
”Mevrouw Meijer, wat heeft het voor nut te stemmen op 16 maart? Het wordt er toch niet anders van”.
 Deze woorden raakten mij.
Ik ben nog niet zo lang actief in de Beuningse politiek. Ongeveer een jaar of vier. Stemmen met verkiezingen deed ik altijd al. Maar mee aan de knoppen zitten, dat nog niet. Mijn gedachte was, wil ik iets veranderen dan zal ik als vrijwilliger actief mee moeten doen.
Samen met mijn bevlogen collega CDA’ers hebben wij ons de afgelopen vier jaar voor onze inwoners ingezet. Een jeugdlintje is er al en een nieuw zwembad gaat er komen. En zorgen dat de jeugd en ouderen, als het even niet lukt, de zorg krijgen die zij nodig hebben. Het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar dat is het niet.
Dit heeft u in 2018, door als kiezer op ons te stemmen, mede mogelijk gemaakt. We hebben veel wensen. Vooral bouwen voor jong en oud. Dat is een van onze speerpunten. Het CDA Beuningen heeft u daarbij nodig. Alleen kunnen we het niet.
Het begint met stemmen op woensdag 16 maart. Dat is de dag waarop u in vrijheid kunt kiezen. Democratie is een groot goed. Het is nu tijd te bouwen aan onze toekomst. Samen met u als kiezer.
Geef het CDA Beuningen – lokaal dicht bij onze inwoners – uw steun. Ik roep u op in ieder geval te gaan stemmen. Aan mij als lijsttrekker en onze CDA kandidaten zal het niet liggen. Wij gaan ervoor.
Stem CDA Lijst 2!
Agnes Meijer
Lijsttrekker CDA Beuningen