David Schaftenaar stelt zich voor

Ik ben David Schaftenaar, 32 jaar oud en sinds mijn 2e inwoner van deze gemeente. De wijk Aalsterveld in het dorp Beuningen is waar ik ben opgegroeid, maar inmiddels ben ik woonachtig in het Beuningse buitengebied. Rond mijn 21e ben ik politiek actief voor het CDA Beuningen. Eerst als lid van de steunfractie, vanaf 2014 als lid van de commissie Samenleving en sinds 2018 als raadslid.

In die periode veranderde er veel; belangrijke zorgtaken werden overgeheveld van het Rijk naar de gemeente. Een overdracht die samenging met een fikse bezuiniging.

In die moeilijke tijd heeft het CDA het standpunt ingenomen dat onze inwoners de zorg moeten krijgen die ze nodig hebben.

Een standpunt waarvan we niet zijn afgeweken en ook niet zullen afwijken!

Beuningen is een gemeente waar u zich als inwoner thuis moet kunnen voelen. Die er voor u is als u haar nodig heeft: dát is waar ik voor sta.

Bent u benieuwd naar wat wij concreet van plan zijn de komende vier jaar? Lees het in ons zorgvuldig samengestelde verkiezingsprogramma op onze website of open het rechtstreeks met de onderstaande QR code.

Volg ons de komende tijd ook op Instagram, Facebook en Twitter en natuurlijk via onze website!